HET KANGEN APPARAAT KAN 5 SOORTEN WATER MAKEN.

Door een eenvoudige druk op een knop, maak je met  het Kangen apparaat 5 verschillende soorten water. Dit is telkens water met een verschillende zuurtegraad – uitgedrukt in pH. Afhankelijk van de pH waarde kan je het water voor verschillende toepassingen gebruiken.

  • Kangen water® pH 8.5 , 9.0 of 9.5

  • Neutraal Water pH 7.0
  • Beauty Water pH 5.5 – 6.0
  • Sterk Alkalisch Water pH 11.5
  • Sterk Zuur Water pH 2.5
FAQ items aan het laden...

Kangen water® pH 8.5 , 9.0 of 9.5

FAQ items aan het laden...

Dit water is het Kangen water met zijn 3 uitzonderlijke eigenschappen waardoor het perfect gedurende de hele dag kan gedronken worden: alkalisch, mineraalrijk en antioxiderend. 

Bovendien kan je dit water ook gebruiken om te koken. Kangen water trekt het aroma uit de ingrediënten, zodat alles lekker en sappig smaakt.

Ook koffie of thee bereid met Kangen water heeft een prachtige kleur, smaak en aroma. Je kunt zelfs gebruik maken van minder koffie of thee en je behaalt nog steeds een volle, rijke smaak door de extraherende kracht van dit Kangen water.

.

Neutraal Water pH 7.0

Dit water is heerlijk drinkwater dat geschikt is voor baby’s of voor de bereiding van hun voeding.

Het is enkel gezuiverd door de koolstoffilter, maar is niet door de titaniumplaten gegaan. Dit wil zeggen dat het water wel gefilterd is, maar niet geïoniseerd. Baby’s hebben immers van nature nog een perfecte zuurtegraad.

Ook voor het innemen van medicijnen is dit het aangewezen water. Zo voorkom je dat de medicatie te snel in je cellen terechtkomt, zoals bij geïoniseerd Kangen water wel het geval is. Voedingssupplementen kan je dan weer wel met Kangen water innemen omdat dit zorgt voor een betere en snellere opname.

FAQ items aan het laden...

Beauty Water pH 5.5 – 6.0

FAQ items aan het laden...

Dit licht zuur water of Beauty water is, zoals de naam het zelf zegt, bijzonder geschikt voor een aantal beauty toepassingen.

De zuurtegraad van je huid schommelt tussen pH 4.0 en pH 6.0. Leidingwater dat je gebruikt onder de douche heeft een pH waarde van 7.0 wat te alkalisch is voor de huid. Hierdoor droogt je huid gemakkelijk uit. Ook zijn de meeste zepen erg alkalisch, waardoor de zuurtegraad van je huid uit balans geraakt. Beauty water zorgt ervoor dat je huid geoptimaliseerd wordt door de natuurlijke zuurtegraad te herstellen.

Met Beauty water krijgt je huid bovendien een perfecte hydratatie: je bovenste huidlagen worden volledig gehydrateerd. Je huid straalt!

Ook zorgt het Beauty water voor een tonifiërend effect, zoals bij een gezichtstoner. Met dat verschil dat Beauty water geheel vrij is van chemische stoffen. De adstringerende eigenschappen van Beauty water zorgen voor de versteviging van je huid.

Na het wassen van je haar kan je Beauty water gebruiken in plaats van een conditioner. Net zoals je huid, hebben je haren ook een iets zuurdere pH nodig. Met Beauty water zorg je ervoor dat je haarschubben mooi dichtgaan, zodat een extra glans ontstaat.

Sterk Alkalisch Water pH 11.5

FAQ items aan het laden...

Dit water is niet drinkbaar en helpt voornamelijk bij de hygiëne in je dagelijkse leven.

Je kan het water gebruiken om te poetsen of af te wassen zonder gebruik te moeten maken van schadelijke of chemische stoffen. De extra kracht en absorptievermogen van het water met pH 11.5 verwijdert bovendien koffie-, olie- en vetvlekken.

Dankzij zijn sterk vet oplossend vermogen kan je het water gebruiken om groenten en fruit te spoelen. De meeste pesticiden zijn immers gemaakt op basis van olie wat je met gewoon kraantjeswater onmogelijk kan verwijderen. Dankzij het sterk alkalisch water worden deze pesticiden opgelost. Groenten en fruit krijgen opnieuw hun echte en natuurlijke smaak.

Sterk Zuur Water pH 2.5

Sterk Zuur water heeft de eigenschap om sterk te ontsmetten.

Gebruik het Sterk Zuur water om je keukengerei, snijplanken en werkbladen schoon te maken en vrij te houden van bacteriën. Ook je handen desinfecteren is heel eenvoudig met pH 2.5.

Met dit Sterk Zuur water reinig en desinfecteer je grondig je badkamer, je keuken of zelfs het hele huis.

FAQ items aan het laden...