Dank je wel voor je interesse in Kangen water!

Mijn naam is Claudia De Proft en ik ben sinds 2013 zelfstandig distributeur.

Van oorspronkelijke opleiding ben ik master in de economische wetenschappen met een bijkomende master in communicatiewetenschappen. Sinds meer dan 10 jaar echter gaan mijn interesse en passie vooral uit naar alles wat de gezondheid van ons lichaam en onze geest ondersteunt. Enkel als je optimaal gezond bent, kan je je volle potentieel leven. Omdat niet alleen water, maar ook voeding een belangrijke rol spelen om ons mentaal sterk en fysiek energiek te voelen, volgde ik opleidingen in de Integrale en Orthomoleculaire Voedingsleer.

Zelf heb ik de voordelen van Kangen water ook ervaren. Ik ben nog elke dag blij met gezond én lekker drinkwater recht uit de keukenkraan. Daarom wil ik graag de missie van Enagic mee helpen uitdragen: het brengen van ‘True Health’ (Echte Gezondheid).

Je kan mij voor al je vragen vrijblijvend contacteren. Bel me gerust op 0496/165522 – dat is altijd de meest persoonlijke manier om kennis te maken en je eventuele vragen te stellen. Je kan me uiteraard ook gewoon mailen op kangenwater@telenet.be.

Ik hoor graag wat ik voor je kan doen.