Dank je wel voor je interesse in Kangen water!

Mijn naam is Claudia De Proft en ik ben sinds 2013 zelfstandig distributeur.

Van oorspronkelijke opleiding ben ik Master in de Economische Wetenschappen met een bijkomende Master in de Communicatiewetenschappen. Sinds meer dan 15 jaar echter gaan mijn interesse en passie vooral uit naar alles wat de gezondheid van ons lichaam en onze geest ondersteunt. Enkel als je optimaal gezond bent, kan je je volle potentieel leven.

Omdat niet alleen water, maar ook voeding een belangrijke rol spelen om ons mentaal sterk en fysiek energiek te voelen, volgde ik een opleiding Integrale Voedingsleer en een opleiding tot Orthomoleculair Therapeut volgens de KPNI. Sindsdien maak ik ook deel uit van het team van Praktijk Polar (www.praktijkpolar.be): een dokterspraktijk waar chronische levenskwaliteitsproblemen (zoals burn-out, darmproblemen, vermoeidheid, fibromyalgie) vanuit een holistische visie behandeld worden. Wij kijken welke werkingsmechanismen in het lichaam verstoord zijn en hoe de balans kan hersteld worden door aanpassing van voedingsgewoonten, leefstijl en beweging.

Als verdeler van de filtering- en ionisatietoestellen van Enagic, heb ik zelf de voordelen van Kangen water ervaren. Door dit water te drinken, kwam er een opmerkelijke helderheid en focus in mijn hoofd. Ik voelde méér energie vanaf het moment waarop ik ’s ochtends opstond. Ik ben nog elke dag blij met gezond én lekker drinkwater recht uit de keukenkraan. Daarom wil ik graag de missie van Enagic mee helpen uitdragen: het brengen van ‘True Health’ (Echte Gezondheid).

Je kan mij voor al je vragen vrijblijvend contacteren. Bel me gerust op +32 (0)496/165522 – dat is altijd de meest persoonlijke manier om kennis te maken. Je kan me uiteraard ook gewoon mailen op kangenwater@telenet.be.

Ik hoor graag wat ik voor je kan doen.