Heidi De Bie

  • zaakvoerster meubelzaak Starbrook Airlines

  • drinkt Kangen water sinds januari 2019

Het succes van Heidi’s zaak vroeg op een gegeven moment iets teveel van haar en even vreesde ze voor een burn-out. Een kennis vertelde haar over Kangen water en ze besloot ervoor te gaan. Al na enkele weken tijd liet Heidi me enthousiast weten dat ze elke dag heel veel Kangen water dronk en dat ze opnieuw boordevol energie zat. In plaats van elke avond uitgeput in de zetel neer te ploffen had ze terug de energie om nieuwe zaken aan te pakken.

Jenny Heylen

  • drinkt Kangen water sinds februari 2020

Jenny was een fan van bruisend water, maar toch verliep de overstap naar Kangen water verrassend vlot voor haar. Meer nog, ze kan nu heel makkelijk veel water drinken en dat helpt haar om, samen met een evenwichtig voedingspatroon, haar gewicht onder controle te houden. Jenny is een super enthousiaste Kangen water drinker. Ik kon niet anders dan deze spraakwaterval te vragen om haar ervaringen te delen ­čÖé

Andere klanten getuigen:

“Sinds ik een Kangen toestel heb, drink ik veel meer water. Kangen water helpt me de zuurtegraad in mijn lichaam in de juiste balans te houden. Ik gebruik ook veel het Sterk Alkalisch water om pesticiden van mijn groenten & fruit te spoelen. Alles smaakt nu veel frisser en zuiverder. ”

Anne De Proft uit Bornem, drinkt Kangen water sinds maart 2014

“Wij zijn super content van het Kangen water en voelen allemaal al meer energie. Het is ook zo lekker om te drinken.”

Annicq OomsAnnicq Ooms uit Beringen, drinkt Kangen water sinds november 2019

“Ik voel me super met Kangen water en kan nog meer bergen verzetten dan voorheen. Mijn kamerplanten groeien veel sneller en ook de poes hangt voortdurend aan de Kangen kraan. Iedereen blij dus.”

testimonial KangenKarine Wandels uit Oostende, drinkt Kangen water sinds juli 2019

“Wij drinken Kangen water al 5 jaar in ons gezin en we zijn er nog steeds allemaal even blij mee. Het is lekker water en super gezond.”

Suzy L. uit Hasselt, drinkt Kangen water sinds september 2012

“Ik onderging een ware metamorfose eens ik Kangen water begon te drinken: van een rups naar een vlinder. Het toestel is ook gebruiksvriendelijk en zeer handig.”

Greet L. uit T., drinkt Kangen water sinds april 2018

“Ik heb nog geen seconde spijt gehad van de aankoop van mijn Kangen toestel. Vroeger had ik darmklachten. Die zijn nu grotendeels opgelost waardoor ik me fysiek veel beter voel.”

Sandra Faes uit Balen, drinkt Kangen water sinds juli 2019

Jacques stuurde mij heel spontaan via email zijn ervaring met Kangen water. Ik citeer dan ook graag letterlijk uit zijn mail: “Misschien kan u zich ons nog herinneren: u hebt ons wegwijs gemaakt bij het gebruik van het Kangen apparaat. Over de laatste 25 jaar ben ik driemaal geopereerd aan de gewrichten van mijn tenen. De chirurg vertelde dat het gewricht vol urinezuur kristallen zat! De laatste paar jaar kreeg ik opnieuw last aan een teen. Ik zag met lede ogen de operatiezaal terug naderen en was al begonnen met schoenen op de leest te laten zetten om de pijn tegen te gaan.┬á Merkwaardig is nu dat de uitstulping duidelijk is afgenomen!! Ik vermoed dat dit het gevolg is van Kangen water want voor de rest is er niets veranderd in mijn levensstijl.┬á Ik zou denken dat dankzij het alkalisch Kangen water de aanwezige urinezuur kristallen langzaam verdwenen zijn. Dat ik er zeer blij mee ben, spreekt voor zich.”

Jacques Vandendael uit Herentals, drinkt Kangen water sinds december 2020